Verzwaarde stapelbok voor rijplaten 300x100cm

€425,00
Levertijd: UIT VOORRAAD LEVERBAAR GEMIDDELD BINNEN 48 UUR

Verzwaarde stapelbok voor rijplaten 300x100cm

Kunststof rijplaten zijn doorgaans gemakkelijk te verplaatsen per plaat. Maar wat doe je als je er meerdere hebt liggen? Voor een klus als deze, biedt een stapelblok de uitkomst. Door deze te gebruiken, kun je alle platen netjes opstapelen en de stapel rijplaten gemakkelijk verplaatsen.

Deze verzwaarde stapelblokken zijn voorzien van een goede laag verzinkt materiaal. Hierdoor wordt het stapelblok goed beschermd tegen oxidatie. Rijplaten worden vaak buiten gebruikt en gestald, hierdoor komt het stapelblok in aanraking met verschillende weersomstandigheden. Dankzij een verzinkte stapelblok kunnen rijplaten snel verplaatst worden en opgestapeld buiten staan. Dit stapelblok is geschikt voor kunststof rijplaten met de maat 300x100cm. Kunststof rijplaten van 2cm dik kunnen in aantal van 25 gestapeld worden. Wanneer de platen 1.5 dik zijn, passen er in het stapelblok ongeveer 32 stuks.


Specificaties:

  • Stapelblok geschikt voor platen met de maat 300x100cm.
  • Het stapelblok is verzinkt.
  • Geschikt voor 25 kunststof rijplaten met een dikte van 2cm.
  • Geschikt voor ongeveer 32 kunststof rijplaten met een dikte van 1,5cm.


Let op! De prijs is exclusief rijplaten. Wil je graag dit stapelblok inclusief rijplaten kopen? Bekijk dan ons assortiment!Geschikt voor maten: Rijplaten van 300x100cm
Geschikt voor aantal: 25 rijplaten met een dikte van 2cm
Geschikt voor aantal: Ongeveer 32 rijplaten met een dikte van 1,5cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen