Stapelbok + 25 kunststof rijplaten 300x100x1,8cm

€2.320,00 €2.190,00
Levertijd: UIT VOORRAAD LEVERBAAR GEMIDDELD BINNEN 48 UUR

Stapelbok + 25 kunststof rijplaten 300x100x1,8cm

Deze premium rijplaat is één van onze beste kunststof rijplaten uit het assortiment en bovendien één van de betere rijplaten die op de markt verkrijgbaar is.

De kwaliteit heeft hij te danken aan zijn dikte en de kunststoffen waaruit de rijplaat bestaat. De plaat kan tot maar liefst 60 ton dragen. Op deze manier kunnen vrijwel alle grotere machines dankbaar van de kunststof rijplaten gebruik maken.

De kunststof rijplaat weegt 58 kg en kan tot wel 55 ton dragen. Het gewicht wordt uitermate goed verdeeld, waardoor de ondergrond goed beschermd is tegen schade. Omdat de rijplaat is gemaakt van kunststof, blijft hij onderhoudsvrij en is het een zeer duurzame plaat.

De rijplaten kunnen niet roesten, zijn gemakkelijk te verplaatsen en ook weer op te bergen doordat de rijplaat is voorzien van 4 handvaten. De kunststof plaat is oersterk en een zeer degelijk product. Wij bieden dan ook vijf jaar garantie op een eventuele breuk bij de kunststof plaat. Naast zijn kracht heeft de rijplaat als voordeel dat hij is voorzien van een goed profiel. Dankzij de anti-slip in dit formaat, ga je niet meer op je plaat!


Specificaties:

  • Voorzien van 4 handgrepen.
  • Gewicht: 48 kg.
  • 300x100x2cm (lengte x breedte x dikte van de plaat)
  • Kleur: donker bruin.
  • Aan één zijde voorzien van profiel. Andere zijde is glad.
  • Belastbaar tot 55 ton.


Kunststof rijplaten zijn doorgaans gemakkelijk te verplaatsen per plaat. Maar wat doe je als je er meerdere hebt liggen? Voor een klus als deze, biedt een stapelblok de uitkomst. Door deze te gebruiken, kun je alle platen netjes opstapelen en de stapel rijplaten gemakkelijk verplaatsen.

Deze stapelblokken zijn voorzien van een goede laag verzinkt materiaal. Hierdoor wordt het stapelblok goed beschermd tegen oxidatie. Rijplaten worden vaak buiten gebruikt en gestald, hierdoor komt het stapelblok in aanraking met verschillende weersomstandigheden.
Dankzij een verzinkt stapelblok kunnen rijplaten snel verplaatst worden en opgestapeld buiten staan. Dit stapelblok is geschikt voor kunststof rijplaten met de maat 300x100cm. Kunststof rijplaten van 2cm dik kunnen in aantal van 25 gestapeld worden. Wanneer de platen 1.5 dik zijn, passen er in het stapelblok ongeveer 32 stuks.

Specificaties stapelbok:

  • Stapelblok geschikt voor platen met de maat 300x100cm.
  • Het stapelblok is verzinkt.
  • Geschikt voor 25 kunststof rijplaten met een dikte van 2cm.
  • Geschikt voor ongeveer 32 kunststof rijplaten met een dikte van 1,5cm.

Liever deze complete set met een andere dikte rijplaten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Geschikt voor maten: 300x100 cm
Geschikt voor aantal: 25 rijplaten met een dikte van 2cm
Geschikt voor aantal: ongeveer 32 rijplaten met een dikte van 1,5cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen