PREMIUM kunststof rijplaat 300x50x1,8cm - HD - Bruin

€49,50
Levertijd: UIT VOORRAAD LEVERBAAR GEMIDDELD BINNEN 48 UUR

PREMIUM kunststof rijplaat 300x50x1,8 cm - HD


Deze premium rijplaat is één van onze beste kunststof rijplaten uit het assortiment en bovendien één van de betere rijplaten die op de markt verkrijgbaar is.

De kwaliteit heeft hij te danken aan zijn dikte en de kunststoffen waaruit de rijplaat bestaat. De plaat kan tot maar liefst 60 ton dragen. Op deze manier kunnen vrijwel alle grotere machines dankbaar van de kunststof rijplaten gebruik maken.

 

De kunststof rijplaat weegt 29 kg en kan tot wel 60 ton dragen. Het gewicht wordt uitermate goed verdeeld, waardoor de ondergrond goed beschermd is tegen schade. Omdat de rijplaat is gemaakt van kunststof, blijft hij onderhoudsvrij en is het een zeer duurzame plaat.

De rijplaten kunnen niet roesten, zijn gemakkelijk te verplaatsen en ook weer op te bergen doordat de rijplaat is voorzien van 4 handvaten. De kunststof plaat is oersterk en een zeer degelijk product. Wij bieden dan ook vijf jaar garantie op een eventuele breuk bij de kunststof plaat. Naast zijn kracht heeft de rijplaat als voordeel dat hij is voorzien van een goed profiel. Dankzij de anti-slip in dit formaat, ga je niet meer op je plaat!


Specificaties:

  • Voorzien van 2 handgrepen.
  • Gewicht: 29 kg.
  • 300x50x1,8cm (lengte x breedte x dikte van de plaat)
  • Kleur: donker bruin.
  • Aan één zijde voorzien van profiel. Andere zijde is glad.
  • Belastbaar tot 50 ton.
Maat: 300x100x1,8cm
Kleur: Bruin
Profiel: 1 zijde profiel, 1 zijde glad
Handvaten: 4 stuks
Gewicht: 29 kg
Belasting: 50 ton
Te gebruiken met koppelstukken: Ja
0 sterren op basis van 0 beoordelingen